4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pannenkoek met vega curry

Pannenkoek met vega curry

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels Thaise rode currypasta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels groene currypasta

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

300 gram bloemkolen

dit product is niet beschikbaar

3 paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

arachideolie

dit product is niet beschikbaar

vloeibaar bakproduct
10 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 liter melk

dit product is niet beschikbaar

400 gram volkoren pannenkoekmeel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de pannenkoekmix volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en 4 eieren tot een glad beslag. Kook de rest van de eieren hard.
  • 2 Verhit een scheutje bakproduct en bak hierin de ui, paprika, bloemkool, courgette en doperwten circa 4 minuten. Schep de currypasta naar smaak erdoor en stoof nog 2-3 minuten.
  • 3 Leg partjes hardgekookt ei erop. Verhit een beetje bakproduct in een koekenpan en bak pannenkoeken van het beslag. Serveer de curry met de pannenkoeken.

bereidingstip

Vervang in dit recept de bloemkool door broccoli of voeg blokjes wortel toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 815 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 98 gram
eiwit 45 gram