- 1 Schep de bloem in een grote kom en maak een kuiltje in het midden.
- 2 Klop met een vork door elkaar en giet al roerend de rest van de melk erbij tot een glad beslag.
- 3 Giet er een beetje melk op en breek de eieren erboven.
- 4 Klop vervolgens met een garde luchtig door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag een paar minuten rusten.
- 5 Verhit telkens een beetje boter in de koekenpan en bak 8 pannenkoeken van het beslag. Verwarm de ovengrill voor.
- 6 Bak de ham uit in een koekenpan en voeg de ui toe.
- 7 Bak deze op middelhoge stand circa 4 minuten mee en voeg dan de champignons toe.
- 8 Bak op een hoge stand bruin en breng op smaak met Provençaalse kruiden en de knoflook. Laat dit mengsel uitlekken in een zeef.
- 9 Schep er 50 gram van de Parmezaanse kaas door en verdeel de vulling over het midden van de pannenkoeken.
- 10 Rol de pannenkoeken op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal.
- 11 Bestrooi met nog wat Parmezaanse kaas en gratineer kort onder de ovengrill.