4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Pannenkoeken chocoladerolletjes

Pannenkoeken chocoladerolletjes

ingrediënten


15 min
4 personen
1 eetlepels pistachenoten
1 eetlepels amandelschaafsel
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram chocolademousse

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pure chocolade
1 ei

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

60 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Giet er een beetje melk op en breek het ei erboven.
  • 2 Klop met een vork door elkaar en giet al roerend de rest van de melk erbij tot een glad beslag.
  • 3 Klop vervolgens met een garde luchtig door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag een paar minuten rusten.
  • 4 Meng het beslag met de geraspte chocolade.
  • 5 Bak er 4 grote pannenkoeken van en laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 6 Verdeel de chocolademousse over het midden van de pannenkoeken en rol ze losjes op.
  • 7 Bestuif met poedersuiker en bestrooi met licht geroosterd amandelschaafsel of gehakte pistachenootjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 240 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip