4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Pannenkoekjes met kokosvulling

Pannenkoekjes met kokosvulling

ingrediënten


25 min
4 personen
100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

150 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

100 gram bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

125 gram kokosrasp

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de geraspte kokos met de basterdsuiker en 125 ml water. Laat circa 5 minuten indikken op een lage stand. Mix de bloem, eieren en kokosmelk tot een glad beslag.
  • 2 Verhit een klontje boter in een koekenpan en schenk een dun laagje beslag erin. Bak de pannenkoekjes 2 minuten aan beide kanten. Leg ze op een bord, schep het kokosmengsel erop en rol de pannenkoekjes op. Bestrooi met nog wat geraspte kokos.

bereidingstip

Vervang de bruine basterdsuiker in dit recept door rietsuiker.. Voeg 75 gram in kokosmelk gekookte rijst toe aan het beslag.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 805 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 44 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 12 gram