4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

Pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel verse tijm

dit product is niet beschikbaar

45 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter vloeibare honing
2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 liter melk

dit product is niet beschikbaar

400 gram volkoren pannenkoekmeel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg 500 ml melk toe. Roer met een garde of mixer tot een glad beslag.
  • 2 Voeg al roerend de rest van de melk, de eieren en de olie of boter toe. Laat een koekenpan goed heet worden.
  • 3 Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
  • 4 Besmeer de pannenkoek met 1 eetlepel honing. Beleg met wat rucola, geitenkaas en walnoten. Bestrooi met de tijm en rol de pannenkoek op.

bereidingstip

Houd je pannenkoeken over? Eet ze de volgende dag met stroop als lunch.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 880 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes