4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pannenkoekwrap met hummus, feta en groenten

Pannenkoekwrap met hummus, feta en groenten

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bosje munt

dit product is niet beschikbaar

150 gram feta

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

2 groene paprika's

dit product is niet beschikbaar

250 gram hummus

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

25 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

200 gram volkorenmeel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop een beslag van het meel, bakpoeder, oregano, de eieren, 350 ml water, zout en peper. Laat een paar minuten rusten. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Verhit een paar druppels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Klop het beslag nogmaals door en bak van een kwart van het beslag een dikke pannenkoek. Bak aan beide kanten op middelhoge stand mooi bruin en laat op een bord glijden. Bak zo nog 3 pannenkoeken.
  • 3 Bestrijk de pannenkoeken met de hummus en beleg met de paprika, komkommer, ui en feta. Bestrooi met de pijnboompitten en munt. Vouw de wraps dubbel en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 580 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 21 gram