- 1 Klop een beslag van het meel, bakpoeder, oregano, de eieren, 350 ml water, zout en peper. Laat een paar minuten rusten. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
- 2 Verhit een paar druppels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Klop het beslag nogmaals door en bak van een kwart van het beslag een dikke pannenkoek. Bak aan beide kanten op middelhoge stand mooi bruin en laat op een bord glijden. Bak zo nog 3 pannenkoeken.
- 3 Bestrijk de pannenkoeken met de hummus en beleg met de paprika, komkommer, ui en feta. Bestrooi met de pijnboompitten en munt. Vouw de wraps dubbel en serveer direct.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.