voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Pappa al pomodoro

Pappa al pomodoro

ingrediënten

3 teentjes knoflook

5 eetlepels olijfolie

1 bosje verse basilicum

400 milliliter tomatenblokjes

200 milliliter groentebouillon van tablet

3 sneeën wit brood


  • 1 Fruit de teentjes knoflook circa 2 minuten in 3 eetlepels olijfolie op een lage stand.
  • 2 Voeg 1 eetlepel fijngesneden basilicumtakjes toe (bewaar de blaadjes voor later) en fruit kort mee.
  • 3 Voeg de tomatenblokjes en groentebouillon toe en laat op een lage stand circa 10 minuten zachtjes koken.
  • 4 Snijd 3 dikke plakken grof witbrood in blokjes en voeg samen met de basilicumblaadjes toe aan de soep. Laat nog circa 10 minuten op een lage stand trekken en roer dan nog even door.
  • 5 Breng de soep op smaak met zout, peper en een straaltje olijfolie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 14 gram
eiwit 3 gram