4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Pappadums met mangodip

Pappadums met mangodip

ingrediënten


20 min
4 personen
10 pappadums
bosje koriander
1 mango
1 theelepel garam masala
rode peper
2 teentjes knoflook
1 sjalot
1 theelepel olie

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de sjalot glazig. Voeg de knoflook, rode peper en garam masala toe en fruit nog 1 minuut.
  • 2 Hak het vruchtvlees van de mango fijn. Voeg de mango en 2 eetlepels water toe aan de pan en breng aan de kook. Laat afkoelen en breng verder op smaak met zout en peper. Roer de koriander erdoor.
  • 3 Serveer de pappadums met de mangodip.

bereidingstip

Vervang de pappadums in dit recept door repen naanbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 125 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 3 gram
recalls Bio hapje appel perzik banaan 6+, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier