8 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht, bijgerecht
recepten Paprika-tomatensalade met mozzarella

Paprika-tomatensalade met mozzarella

ingrediënten


25 min
8 personen
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 klein ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

100 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de paprika's in repen van 1 cm.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paprika 6 minuten.
  • 3 Halveer de tomaatjes en bak ze 3 minuten mee.
  • 4 Schep de paprikamix en tomaten in een schaal.
  • 5 Meng de pesto met 2 eetlepels olijfolie en de zwarte olijven.
  • 6 Scheur het ciabattabrood in stukken.
  • 7 Schep de dressing met de olijven en ciabatta door het paprikamengsel.
  • 8 Verdeel stukjes mozzarella over de salade.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté