4 personen
eenvoudig
20 min.
home recepten Parelcouscous met gegrilde groente en runderchipolata

Parelcouscous met gegrilde groente en runderchipolata

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram hummus

dit product is niet beschikbaar

50 gram gedroogde pruimen

dit product is niet beschikbaar

6 takjes verse munt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rode wijnazijn
4 eetlepels witte kaasblokjes
400 gram snack komkommers
8 chipolataworstjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels ras el hanout
400 gram diepvries gegrilde groentemix
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram parelcouscous

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetl. olie in een koekenpan of hapjespan en bak de bevroren gegrilde groente met de ras el hanout en zout 10 min. op een middelhoge stand. Schep regelmatig om.
  • 2 Verhit intussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 5-7 min. rondom bruin en gaar.
  • 3 Meng de komkommer met de kaasblokjes, azijn en ¾ van de munt. Breng op smaak met peper.
  • 4 Meng de couscous met de pruimen door de gegrilde groente. Serveer de couscous met de worstjes, komkommer en hummus. Bestrooi met de rest van de munt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 746 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 28 gram