4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Parelcouscous niçoise

Parelcouscous niçoise

ingrediënten


20 min
4 personen
320 gram tonijn in olie

dit product is niet beschikbaar

120 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels honing-mosterddressing

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriessperziebonen

dit product is niet beschikbaar

250 gram parelcouscous

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
  • 2 Kook intussen de sperziebonen en eieren in dezelfde pan ca. 8 min. Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd in partjes.
  • 3 Meng in een grote kom de parelcouscous met de sperziebonen, tomaatjes, ui en de helft van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met partjes ei, de olijven en verbrokkelde tonijn. Maak af met de overige dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 503 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 55 gram
eiwit 29 gram