4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Parelcouscous niçoise

Parelcouscous niçoise

ingrediënten


20 min
4 personen
320 gram tonijn op olie

dit product is niet beschikbaar

120 gram zwarte olijven
4 eetlepels honing-mosterddressing

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes
2 eieren

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriessperziebonen

dit product is niet beschikbaar

250 gram parelcouscous

  • 1 Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
  • 2 Kook intussen de sperziebonen en eieren in dezelfde pan circa 8 minuten. Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd in partjes.
  • 3 Meng in een grote kom de parelcouscous met de sperziebonen, tomaatjes, ui en de helft van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met partjes ei, de olijven en verbrokkelde tonijn. Maak af met de overige dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 575 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 36 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier