gemiddeld
15 min.
tussendoortje
home recepten Parmezaan-shortbread met rozemarijn

Parmezaan-shortbread met rozemarijn

ingrediënten


15 min
1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Snijd de rol in plakjes van circa 2 cm dik en leg ze op de bakplaat.
  • 3 Bestrijk met ei en bak de kaaskoekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin. Serveer lauwwarm.

bereidingstip

Druk voor het bakken met een vork ribbels in de koekjes voor een ambachtelijk effect.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 6 gram