4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Parmezaanbroccoli met truffelmayonaise

Parmezaanbroccoli met truffelmayonaise

ingrediënten


15 min
4 personen
3 eetlepels truffelmayonaise
2 takjes peterselie

dit product is niet beschikbaar

50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

800 gram broccoliroosjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 800 g broccoliroosjes (koelvers) in ruim water met zout in 5 min. beetgaar.
  • 2 Giet ze af en laat goed uitlekken. Leg de broccoliroosjes op de bakplaat. Rasp er 50 g Parmezaanse kaas boven. Bak de broccoliroosjes 10 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.
  • 3 Hak 2 takjes peterselie fijn. Garneer de parmezaanbroccoli uit de oven met 3 el truffelmayonaise. Bestrooi met de peterselie.

bereidingstip

Doe de truffelmayo in een boterhamzakje. Knip een puntje van het zakje en spuit er mooie strepen mee.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 11 gram