4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met bospaddenstoelen en rauwe ham

Pasta met bospaddenstoelen en rauwe ham

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pesto

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

150 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

300 gram groene tagliatelle

  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar. Bak de ham in een droge pan krokant. Snijd de grotere paddenstoelen iets kleiner.
  • 2 Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de knoflook, rode peper en ui circa 3 minuten. Bak de paddenstoelen op een hoge stand circa 3 minuten mee.
  • 3 Meng de rest van de olijfolie met de pesto. Serveer de pasta met de paddenstoelen. Besprenkel met de pesto-olie en bestrooi met de ham en Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 31 gram