4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 handje groene kruiden
1 theelepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

250 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar

1 bos witte asperge

  • 1 Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  • 2 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  • 3 Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 33 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté