4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met spekjes, kappertjes en mozzarella

Pasta met spekjes, kappertjes en mozzarella

ingrediënten


15 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

600 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

1 blik gepelde tomaat

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte spekblokjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit een koekenpan en bak hierin de spekblokjes in circa 4 minuten goudbruin en knapperig. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee.
  • 2 Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Laat de spinazie handje voor handje slinken in de pan en warm nog even door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Serveer de pasta met de saus en scheur de mozzarella eroverheen. Bestrooi naar smaak met de Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 690 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 38 gram