aluminiumfolie
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
aluminiumfolie
bereiden
bereidingstip
Kook de tagliatelle al dente, zodat de pasta stevig blijft in de romige saus. Je kunt zowel verse zalmfilet gebruiken als gerookte zalm. Voeg gerookte zalm pas op het laatst toe, zodat hij niet uitdroogt. . <h4>Variatietips</h4> • Gebruik volkorenpasta voor extra vezels.<br/> • Voeg extra groenten toe zoals courgette, sugar snaps of broccoli.<br/> • Vervang de crème fraîche door roomkaas met kruiden.<br/> • Maak het gerecht pittiger met een snuf chilivlokken. . <h4>Serveertip</h4> Serveer de pasta bestrooid met fijngesneden dille of peterselie. Ook lekker: rasp er wat verse Parmezaanse kaas over. Een frisse groene salade met citroendressing maakt de maaltijd compleet. . <h4>Zalmcombinaties</h4> • Spinazie met zalm is een klassieke combinatie, maar ook courgette, doperwten, broccoli of aspergetips passen er goed bij. Roer ze mee in de saus of serveer ernaast.<br/> • Zalm gaat goed samen met romige sauzen, citroen, dille en knoflook. Crème fraîche maakt het geheel fris en zacht van smaak. <br/> • De lekkerste pasta bij zalm? Tagliatelle, linguine of penne zijn goede keuzes. Ze geven genoeg beet en combineren mooi met deze vis en romige sauzen. . <h4>Pasta met zalm bewaren</h4> Restjes kun je maximaal 1 dag in de koelkast bewaren. Verwarm langzaam op laag vuur of in de magnetron. Let op: verwarm zalm niet te lang mee, anders droogt de vis uit. . <h4>Tagliatelle: gemaakt voor saus!</h4> Tagliatelle is ideaal voor romige of dikkere sauzen, zoals deze crème-fraîche-spinaziesaus. De brede linten nemen de saus goed op.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 600 kcal |
vet | 38 gram |
verzadigd vet | 9 gram |
koolhydraten | 40 gram |
eiwit | 35 gram |
WEB01-SPAR-PU