4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met zeevruchten en radijs

Pasta met zeevruchten en radijs

ingrediënten


30 min
4 personen
200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

400 gram zeevruchtencocktails
1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Was de radijsjes met blad. Snijd het groen iets kleiner en snijd de radijsjes in vieren of in plakjes.
  • 2 Kook de pasta met zout. Verhit de boter en fruit hierin de ui.
  • 3 Schep de vis erdoor en bak 2 minuten mee.
  • 4 Voeg de crème fraîche en radijsjes toe en verwarm circa 5 minuten tegen de kook aan.
  • 5 Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de helft van het radijsblad en de vissaus voorzichtig door de pasta.
  • 6 Garneer met de rest van het radijsblad.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 485 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 26 gram