4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastabowl met paddenstoelen en walnotencrumble

Pastabowl met paddenstoelen en walnotencrumble

ingrediënten


30 min
4 personen
citroen

dit product is niet beschikbaar

20 gram platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 bouillonblokje

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

400 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

keukenmachine

  • 1 Kook de pasta. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons en de helft van de knoflook circa 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Schep uit de pan op een bord en dek af met folie.
  • 2 Voeg de slagroom en het bouillonblokje toe aan de pan en laat 5 minuten pruttelen. Kook intussen de eieren in circa 6 minuten halfzacht. Laat de spinazie slinken in de roomsaus. Roer de pasta door de saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Maal in de keukenmachine de walnoten, peterselie, overige olijfolie en knoflook, citroenrasp, -sap en een snuf zout tot een grove crumble. Laat de eieren schrikken en pel ze.
  • 4 Verdeel de pasta met spinazie over 4 kommen. Leg de champignons en een ei erop. Bestrooi met de walnotencrumble.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 765 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté