4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met cantaloupemeloen, amandelen en blauwe kaas

Pastasalade met cantaloupemeloen, amandelen en blauwe kaas

ingrediënten


15 min
4 personen
125 gram blauwe kazen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

100 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

cantaloupemeloen

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
  • 2 Snijd de meloen in plakken, verwijder de schil en snijd de plakken vervolgens in blokjes.
  • 3 Meng de pasta met de meloen, amandelen, rode peper, ui en azijn. Giet de olie erbij en meng goed. Verkruimel de kaas over de salade en schep een paar keer om.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté