1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met kip en paddenstoelen

Pastasalade met kip en paddenstoelen

ingrediënten


bestellen
20 min
1 personen
2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

125 gram pasta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.65
2 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.59
1 kipfilet

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.69
100 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.26
2 eetlepels pijnboompitten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.89
100 gram cherry-/kerstomaatjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.31
50 gram belegen kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  • 3 Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper.
  • 4 Schep het kipmengsel uit de pan.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  • 6 Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  • 7 Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

bereidingstip

Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes.. Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1185 kcal
vet 57 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 99 gram
eiwit 54 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels