4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Pastasalade met kip, mango en champignons

Pastasalade met kip, mango en champignons

ingrediënten


25 min
4 personen
1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar

2 gele paprika's

dit product is niet beschikbaar

250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

500 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar

400 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Verhit 3 eetlepels olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de kipfilet en champignons 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper, schep uit de pan en laat afkoelen.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de dressing met de rest van de olie, zout en peper.
  • 4 Meng de pasta met de kip, de champignons, de paprika, de mango en de helft van de peterselie.
  • 5 Schep de dressing erdoor en bestrooi met de rest van de peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 895 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 98 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes