4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, bijgerecht
home recepten Pastasalade met pesto

Pastasalade met pesto

ingrediënten


20 min
4 personen
150 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

30 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

300 gram mozzarella mini

dit product is niet beschikbaar

500 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

185 gram Pesto alla Genovese

dit product is niet beschikbaar

300 gram salade pasta penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta in circa 11 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
  • 2 Halveer de tomaatjes en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 3 Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor. Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

bereidingstip

Serveer de pastasalade met 100 gram krokant gebakken parmaham.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté