4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, bijgerecht
home recepten Pastasalade met pesto

Pastasalade met pesto

ingrediënten


20 min
4 personen
85 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

100 gram groene pesto

dit product is niet beschikbaar

30 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

150 gram mozzarella mini

dit product is niet beschikbaar

500 gram cherrytomaatjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram penne rigate

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel af onder koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Halveer de tomaatjes en mozzarella. Verhit een droge koekenpan en rooster de pijnboompitten lichtbruin.
  • 3 Meng de pasta met de pesto en schep de tomaatjes, mozzarella en rucola erdoor. Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

bereidingstip

Garneer de pastasalade met 100 g krokant gebakken parmaham.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 558 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 22 gram