4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met rodekool, mango en krokante ham

Pastasalade met rodekool, mango en krokante ham

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram serranoham

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

250 gram volkoren penne

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

50 gram verse cranberry's
200 gram rodekolen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep de kool om met de cranberry’s, suiker en 1/2 theelepel zout en laat circa 30 minuten staan.
  • 2 Kook intussen de pasta beetgaar, giet af en laat uitlekken.
  • 3 Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit en snijd het in plakjes.
  • 4 Klop de olie met de limoenrasp en -sap tot een dressing.
  • 5 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 6 Leg de plakjes ham op een bakplaat en bak circa 15 minuten in de oven tot de ham droog en krokant is.
  • 7 Schep de kool en cranberry’s om met de mango, pasta en dressing.
  • 8 Verkruimel de ham erboven.

bereidingstip

Vervang de serranoham door een andere rauwe ham.. Gebruik in plaats van verse cranberry’s eventueel cranberrycompote.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 425 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 15 gram