4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasaus van paddenstoelen

Pastasaus van paddenstoelen

ingrediënten


15 min
4 personen
citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

400 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie en fruit hierin de sjalotjes en tijm circa 4 minuten op lage stand.
  • 2 Voeg de knoflook en paddenstoelen toe en roerbak op middelhoge stand in circa 2 minuten lichtbruin.
  • 3 Voeg als laatste de peterselie en citroenrasp toe. Breng op smaak met citroensap, zout en peper.

bereidingstip

Lekker bij pasta.

wijnadvies

Italiaans rood, geen ontkomen aan. Geef u over aan Sensi Chianti, Montalto Sangiovese/Syrah of wat lichter, Villa Mondi Bardolino.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 3 gram