1Snijd 1 sjalot in stukken. Breng de drumsticks met de stukken sjalot, wortel, laurier en knoflook in de bouillon aan de kook en kook op een lage stand in circa 30 minuten gaar.
2Giet alles door een zeef en pluk het kippenvlees van het bot.
3Snipper de andere sjalot. Verhit de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde sjalot.
4Voeg de paprika en paprikapoeder toe en bak nog een paar minuten op een lage stand.
5Meng met de kip en breng goed op smaak met zout en peper. Laat deze vulling afkoelen.
6Verwarm de oven voor op 200°C. Steek zo groot mogelijke cirkels uit de deegplakjes en leg in het midden een bergje kipvulling. Bestrijk de randen van het deeg met een kwastje met water en druk de flapjes goed dicht.
7Leg de pasteitjes op de bakplaat, bestrijk met ei en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.