eenvoudig
15 min.
lunch, brunch
recepten Paté met bramen-rozemarijnsaus

Paté met bramen-rozemarijnsaus

ingrediënten


15 min
theelepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel port

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

150 gram bramen

dit product is niet beschikbaar

1 handje veldsla

dit product is niet beschikbaar

1 plak paté

dit product is niet beschikbaar

2 sneeën meergranenbrood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Beleg de sneetjes brood met paté en een pluk veldsla.
  • 2 Pureer de bramen met 1 eetlepel honing, port of sinaasappelsap en de rozemarijnnaaldjes.
  • 3 Schep 1 eetlepel bramensaus over de paté en garneer met wat bramen en een takje rozemarijn. Serveer de rest van de saus erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip