4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Patépotjes

Patépotjes

ingrediënten


10 min
4 personen
1 theelepel peperkorrels

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel worcestershiresaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

50 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

300 gram leverworsten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot

4 kleine potjes

  • 1 Meng de leverworst met de crème fraîche, ketchup en peperkorrels in een keukenmachine tot een smeuïge paté.
  • 2 Schep over in de potjes, dek ze af en laat de paté in de koelkast minimaal 1 uur opstijven.
  • 3 Serveer met geroosterd brood. Lekker in combinatie met rabarberjam.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 11 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier