eenvoudig
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg

Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg

ingrediënten


20 min
20 mini verse kaasjes met pesto
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels melk

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

koekjessteker

bakplaat met bakpapier

20 cocktailprikkers

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met de steker of het glaasje 20 rondjes uit het bladerdeeg en leg de deegrondjes op de bakplaat.
  • 2 Klop de eidooier met de melk los. Bestrijk de deegrondjes ermee.
  • 3 Bestrooi met de kruiden en bak het deeg in het midden van de oven in circa 8 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
  • 4 Zet op elk deegrondje een mini roomkaasje en steek het kaasje vast met een cocktailprikker.

bereidingstip

De minikaasjes met pesto zijn ook lekker in een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 50 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté