4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
home recepten Peer op rookvlees met peren-notendressing

Peer op rookvlees met peren-notendressing

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels notenolie
40 veldsla

dit product is niet beschikbaar

40 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

150 gram runderrookvlees (vleeswaren)

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

4 handperen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola.
  • 3 Zet daarop de perenkwarten.
  • 4 Meng de perenpuree met de olie, de balsamicoazijn, zout en peper.
  • 5 Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 275 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 11 gram