4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Penne met paprika, artisjok en pancetta

Penne met paprika, artisjok en pancetta

ingrediënten


25 min
4 personen
150 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes artisjokharten

dit product is niet beschikbaar

2 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de paprika 2-3 minuten.
  • 2 Schep de artisjok, bosui, pesto en room erdoor.
  • 3 Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan.
  • 4 Giet de pasta af en schep deze door het paprikamengsel.
  • 5 Breek de pancetta iets kleiner of verkruimel grof en verdeel over de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 750 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté