4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht

Pepersaus

ingrediënten


10 min
4 personen
5 eetlepels yoghurtmayonaise

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de rode peper met de sjalotje, de komijn (djinten), het citroensap, de peterselie en de yoghurtmayonaise.

bereidingstip

Lekker bij vlees of groenten. . Serveer dit pittige sausje eens met rauwkost of bij de gourmet of barbecue.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate