6 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Perencups met pistache en tijm

Perencups met pistache en tijm

ingrediënten


20 min
6 personen
1 eetlepel verse tijm

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel custardpoeder

dit product is niet beschikbaar

4 peren

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

6 sneeën rozijnenbroden

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

deegroller

muffinbakblik

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en besmeer het brood aan beide kanten met boter.
  • 2 Druk de sneetjes brood in de holtes van de muffinvorm en zet de vorm circa 5 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Meng de peer, custard, suiker, pistachenoten en tijm door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en bak nog 15-17 minuten in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 4 gram