4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Perzik-cheesecake trifle cups

Perzik-cheesecake trifle cups

ingrediënten


10 min
4 personen
10 koekjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels limonadesiroop citroen
theelepel amandelaroma
300 gram perziken

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels abrikozenjam

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Roer de roomkaas met de slagroom en poedersuiker glad. Houd apart. Meng de jam met de perziken en houd apart. Meng het amandelaroma met de limonade. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Schep in elk bekertje een volle lepel van het roommengsel, gevolgd door een lepel van het perzikmengsel, de (haver)koekjes en de siroop. Herhaal met de rest en eindig met perzik.
  • 3 Garneer met de amandelen. Dek af met vershoudfolie en zet tot het serveren of meenemen in de koelkast.

bereidingstip

Bewaar dit toetje niet helemaal tot het einde van je picknick, maar eet het vanwege het roomkaasmengsel liever al iets eerder op.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 370 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 9 gram