gemiddeld
40 min.
bijgerecht
home recepten Perzikchutney voor bij de braai

Perzikchutney voor bij de braai

ingrediënten


40 min
1 eetlepel bruine suiker

dit product is niet beschikbaar

1 kaneelstokje

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel zout

dit product is niet beschikbaar

100 gram rozijnen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter witte wijnazijn

dit product is niet beschikbaar

300 gram nectarines

dit product is niet beschikbaar

300 gram perziken

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 middelgrote ui
2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

glazen pot

vershoudfolie

  • 1 Verwarm de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook lichtbruin. Laat de peper en gember even mee fruiten.
  • 2 Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en laat het fruit op zacht vuur in circa 30 minuten inkoken. Doe de chutney over in de pot en sluit af met plasticfolie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 128 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté