- 1 Kook de diepvriesframbozen met 50 gram suiker en 2 eetlepels water al roerend 4-5 minuten. Wrijf de vruchtenpuree door een zeef en laat afkoelen. Pureer de perzikschijfjes met een staafmixer.
- 2 Schep een laagje vanillekwark met daarop een laagje perzikmoes in 4 glazen. Vervolg met weer een laagje vanillekwark met daarop een laagje frambozensaus. Herhaal tot het glas vol is. Eindig met perzikmoes en paar druppels frambozensaus. Beweeg een satéprikker door de perziklaag zodat een swirl ontstaat. Zet de glazen circa 1 uur in de koelkast.
- 3 Klop de slagroom stijf met 25 gram suiker. Garneer de glazen eventueel met een paar verse frambozen en serveer met de slagroom.
bereidingstip
Wil je nog sneller klaar zijn? Gebruik frambozenjam in plaats van gepureerde (diepvries)frambozen voor het frambozenlaagje.