6 personen
gemiddeld
10 min.
nagerecht
home recepten Perzikpudding met kaneel

Perzikpudding met kaneel

ingrediënten


10 min
6 personen
4 bastognekoeken

dit product is niet beschikbaar

1 bus slagroom
1 pakje kloppudding vanille
1 theelepel kaneel
1 blik gecondenseerde melk

dit product is niet beschikbaar

1 blik halve perziken op siroop

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Laat de perziken uitlekken en vang de siroop op in een ruime kom. Voeg de gecondenseerde melk en kaneel toe. Roer de kloppudding erdoor en klop met een garde in 1-1½ min. flink op.
  • 2 Verdeel het mengsel over 6 kommetjes, glaasjes of kopjes en zet minimaal 10 min. afgedekt in de koelkast.
  • 3 Snijd de perziken in plakjes en verdeel over de puddinkjes, spuit er een flinke toef slagroom op en bestrooi met het koekkruim.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 351 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté