4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht, tussengerecht
home recepten Peterseliesalade met peer en camembert

Peterseliesalade met peer en camembert

ingrediënten


20 min
4 personen
75 gram camemberts

dit product is niet beschikbaar

2 handperen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel notenolie
gemengde sla met radicchio

dit product is niet beschikbaar

krop radicchio

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

50 gram pecannoten
100 gram dadels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de dadels met de pecannoten, peterselie en sla in een kom. Schep om met de olie, zout en peper.
  • 2 Lepel het klokhuis uit de halve peren en leg de peren met de holle kant naar boven op een bord.
  • 3 Verdeel de camembert over de peren en verdeel de salade eromheen. Maal er wat peper over en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

De Jean Sablenay Cabernet rosé past perfect bij de peterseliesalade, met name vanwege de camembert.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 280 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté