eenvoudig
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak

Petitfours

ingrediënten


30 min
gekleurde marsepein
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

150 gram witte fondant
4 eetlepels mascarpone

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels roomkaas

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels likeur

dit product is niet beschikbaar

12 dunne plakjes chocoladecake

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Steek met een glas cirkels uit de cakeplakken. Besprenkel met een likeur naar keuze.
  • 2 Bestrijk 8 plakjes cake met een laagje roomkaas of mascarpone. Stapel 2 besmeerde cirkels op elkaar en dek af met de laatste.
  • 3 Rol witte fondant uit tot een dunne lap en steek er grotere cirkels uit. Bekleed hier de stapeltaartjes mee en snijd de randjes bij.
  • 4 Of bestuif de taartjes met poedersuiker in plaats van fondant. Versier de petitfours eventueel met sterren en boompjes van gekleurde marsepein.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 2 gram