2 personen
lunch, hoofdgerecht

Philly Cheese Steak Sandwich

terug naar recept
recepten Philly Cheese Steak Sandwich

Philly Cheese Steak Sandwich

ingrediënten


2 personen
1 scheutje zonnebloemolie
1 handje fijngesneden ijsbergsla
4 eetlepels barbecuesaus
4 plakjes Cheddarkaas
1 stokbrood
1 ui
4 Smokey speklapjes

  • 1 Steek de barbecue aan en warm deze goed voor.
  • 2 Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en smoor deze in een vuurvaste pan op de barbecue of op het fornuis tot ze mooi zacht en goudbruin zijn.
  • 3 Grill de speklapjes om en om tot ze geroosterd en gaar zijn.
  • 4 Snijd het stokbrood overlangs doormidden en vervolgens in tweeën. Rooster het stokbrood kort op het kruim.
  • 5 Verdeel de ijsbergsla over de onderste helft van het stokbrood en leg er 2 plakjes speklap en 2 plakjes Cheddarkaas op. Verdeel er de gesmoorde uienringen over.
  • 6 Leg enkele minuten op de barbecue, zodat de kaas kan smelten.
  • 7 Besprenkel met een beetje barbecuesaus en leg er tenslotte het kapje op.

Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip