4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Pho met knapperige spekreepjes en paksoi

Pho met knapperige spekreepjes en paksoi

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

1 struik paksoi

dit product is niet beschikbaar

300 gram mihoen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

4 speklapjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 steranijs

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 liter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de bouillon in een soeppan en voeg de sojasaus, gember, vissaus en steranijs toe. Laat pruttelen.
  • 2 Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de speklapreepjes in circa 8 minuten goudbruin en knapperig. Voeg de ketjap toe en bak nog 2 minuten.
  • 3 Verwijder de steranijs uit de soeppan. Voeg vervolgens de mihoen, paksoi en peultjes toe aan de soep en laat nog 4 minuten koken. Schep de soep in kommen en schep de knapperige spekreepjes erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 770 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 73 gram
eiwit 26 gram