bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Snijd grote worstjes in kleinere stukjes voor hapklare partyrolletjes en rol het deeg niet te dik; 2 tot 3 millimeter is ideaal.. <h4>Variatietip!</h4> • Maanzaad, nigellazaad of komijnzaad<br/> • Everything bagel-kruidenmix<br/> • Geraspte kaas of kaasvlokken<br/> • Grove zeezoutvlokken met gedroogde ui of knoflook<br/> • Za’atar, dukkah of gerookt paprikapoeder<br/> <br/> Strijk het deeg eerst met losgeklopt ei of melk in voor goede hechting. Voor een vegan glans: plantaardige melk met een snuf suiker of agavesiroop. . <h4>Knakworstjes in bladerdeeg serveren op je feestje?</h4> Serveer ze het liefst warm: dan is het bladerdeeg nog lekker knapperig. Leg ze op een plank met prikkers en 2 tot 4 dips in kleine kommetjes. Dips die je erbij kunt serveren:<br/> • Klassiek: mosterd, mosterd-mayo, curry-ketchup<br/> • Pittig: sriracha-mayo, chipotle-mayo, harissa-yoghurt<br/> • Fris: yoghurtdip met bieslook en citroen<br/> • Rijk: honing-mosterdsaus, cheddar-kaasdip, truffelmayonaise<br/> <br/> Koud serveren kan ook. Laat ze volledig afkoelen op een rooster en bewaar in een luchtdichte bak. . <h4>Vegetarische knakworstjes in bladerdeeg?</h4> • Gebruik vegetarische of vegan knakworstjes<br/> • Check het etiket van het bladerdeeg; veel varianten zijn plantaardig<br/> • Dep de worstjes droog en bestrijk het deeg met mosterd of ketchup voor extra smaak<br/> • Extra vulling: reepjes kaas, gegrilde paprika of ui<br/> . <h4>Hoe lang kun je worstjes in bladerdeeg bewaren?</h4> <p>Afgekoeld en luchtdicht in de koelkast 2 dagen houdbaar. Opwarmen in de oven op 180°C, 8 tot 12 minuten. Invriezen kan: ongebakken rolletjes tot 2 maanden (bak bevroren op 200°C, tel 5 tot 7 minuten bij de oventijd), gebakken tot 1 maand (ontdooien in de koelkast en 10 tot 12 minuten op 180°C opwarmen). Laat op een rooster afkoelen.</p>. <h4>Kun je knakworstjes in bladerdeeg koud eten?</h4> <p>Ja, koud zijn ze prima eetbaar. De korst is dan alleen minder knapperig. Bewaar gekoeld en luchtdicht en laat ze niet langer dan 2 uur op kamertemperatuur staan tijdens het serveren.</p>. <h4>Hoe lang moet bladerdeeg met knakworst in de oven?</h4> </p> Houd 25-30 minuten in een voorverwarmde oven van 180-200 graden aan. . <h4>Hoe maak ik knakworsten klaar?</h4> • Uit pot of blik: verwarm in heet, niet-kokend water 5 tot 7 minuten<br/> • Droog de worstjes daarna goed af voor je ze in het deeg rolt<br/> • Voor extra smaak kun je ze kort rondom bakken in een droge koekenpan<br/> • Breng op smaak met mosterd, ketchup of kruiden vóór het oprollen<br/>
wijnadvies
Serveer bij deze pigs in a blanket een Spaanse rode wijn. Zoals bijvoorbeeld een op Amerikaans eikenhouten vaten gerijpte wijn gemaakt van tempranillo en cabernet sauvignon.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 130 kcal |
| vet | 10 gram |
| verzadigd vet | 5 gram |
| koolhydraten | 6 gram |
| eiwit | 4 gram |
WEB01-SPAR-PU