eenvoudig
20 min.
tussendoortje
recepten Pindakaas-havermout-banaankoekjes

Pindakaas-havermout-banaankoekjes

ingrediënten


20 min
20 gram rozijnen

dit product is niet beschikbaar

15 gram kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

80 gram havermout

dit product is niet beschikbaar

60 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

30 gram pindakaas

dit product is niet beschikbaar

2 bananen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel lijnzaad

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
  • 3 Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
  • 4 Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
  • 5 Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
  • 6 Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier