4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Piratenmenu

Piratenmenu

ingrediënten


20 min
4 personen
komkommer

dit product is niet beschikbaar

diepvriesdoperwt

dit product is niet beschikbaar

prei

dit product is niet beschikbaar

olie

dit product is niet beschikbaar

paprikapoeder
krieltje

dit product is niet beschikbaar

olie

dit product is niet beschikbaar

paneermeel
ei

dit product is niet beschikbaar

witvisfilet

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Paneer stevige stukjes vis (eventueel wat bijgesneden in de vorm van een visje) met wat ei en paneermeel en bak ze goudbruin in een beetje olie.
  • 2 Bak er wat zwaardappeltjes bij: schep aardappeltjes door wat zout, peper, paprikapoeder en olie en bak ze op de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200°C in 15 minuten goudbruin. Rijg ze aan een spies.
  • 3 Maak zeewiergroenten van sliertjes kort gestoofde prei en diepvriesdoperwtjes.
  • 4 Leg de gebakken vis op de bordjes en maak een vissenstaart met een waaier van komkommer. Leg de zeewier en zwaardappeltjes erbij.
  • 5 Serveer met een flesje zuiver ‘zee’-water.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté