-
1
Paneer stevige stukjes vis (eventueel wat bijgesneden in de vorm van een visje) met wat ei en paneermeel en bak ze goudbruin in een beetje olie.
-
2
Bak er wat zwaardappeltjes bij: schep aardappeltjes door wat zout, peper, paprikapoeder en olie en bak ze op de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200°C in 15 minuten goudbruin. Rijg ze aan een spies.
-
3
Maak zeewiergroenten van sliertjes kort gestoofde prei en diepvriesdoperwtjes.
-
4
Leg de gebakken vis op de bordjes en maak een vissenstaart met een waaier van komkommer. Leg de zeewier en zwaardappeltjes erbij.
-
5
Serveer met een flesje zuiver ‘zee’-water.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
0 kcal |
vet |
0 gram |
verzadigd vet |
0 gram |
koolhydraten |
0 gram |
eiwit |
0 gram |