4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Pitabrood met vissticks en tzatziki

Pitabrood met vissticks en tzatziki

ingrediënten


15 min
4 personen
150 gram tzatziki

dit product is niet beschikbaar

2 zakken Hollandse stijl roerbakmix
4 pitabroodjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gyroskruiden

dit product is niet beschikbaar

12 vissticks

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

broodrooster

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op de bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven goudgeel en krokant.
  • 2 Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan of wok en bak de bevroren roerbakmix met de gyroskruiden op een hoge stand in ca. 6 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
  • 3 Rooster de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Snijd elk broodje open en beleg met 1 el tzatziki en 3 vissticks. Serveer met de groenten en de rest van de tzatziki.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 516 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 22 gram