eenvoudig
30 min.
bijgerecht
recepten Pittige mangochutney

Pittige mangochutney

ingredi├źnten


30 min
4 mango's

dit product is niet beschikbaar

theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

theelepel kardemompoeder
theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

250 gram lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

250 gram rietsuiker
1 theelepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel limoenrasp

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 rode pepers

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter blanke azijn

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de azijn met de rode peper, knoflook, limoenrasp, suiker, komijn, kardemom en kaneel in een pan met dikke bodem.
  • 2 Voeg de mangoblokjes toe en kook onder af en toe roeren circa 20 minuten of tot de chutney is ingedikt.
  • 3 Schep de chutney in brandschone potten. Sluit ze af en laat ze omgekeerd afkoelen.
  • 4 Lekker bij vlees, kip en vis.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 4 gram
recalls | bekijk ze hier!