4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pizza al taglio

Pizza al taglio

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

25 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

50 gram mozzarella mini

dit product is niet beschikbaar

2 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zwarte olijf

dit product is niet beschikbaar

1 takje tijm

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel walnoot

dit product is niet beschikbaar

50 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

1 takje basilicum

dit product is niet beschikbaar

2 plakjes parmaham

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rucola

dit product is niet beschikbaar

50 gram cherrytomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 bollen mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 rol pizzadeeg met tomatensaus

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

1 bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Rol het deeg uit en leg met het bakpapier op de bakplaat. Verdeel de tomatensaus uit de verpakking en de mozzarella erover.
  • 2 Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 15-20 min. lichtbruin en gaar.
  • 3 Snijd de pizza uit de oven in 6 stukken. Beleg 1 stuk met de cherrytomaatjes en 2 el rucola, 1 stuk met de parmaham en basilicum, 1 stuk met de gorgonzola, walnoten en tijm, 1 stuk met de olijven, zongedroogde tomaten en 2 el rucola, 1 stuk met de mini-mozzarella en pesto en 1 stuk met de zalm, ui en kappertjes.

bereidingstip

Voeg aan de tomatensaus wat gedroogde chilipeper toe voor pizza piccante.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 589 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 29 gram