klein gerecht/snack
recepten Pizza bianca met druiven, vijgen, geitenkaas en walnoten

Pizza bianca met druiven, vijgen, geitenkaas en walnoten

ingredi├źnten


30 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
50 gram walnoten
2 kleine rode uien (in ringen)
2 theelepels tijm
4 verse vijgen (in plakjes)
100 gram druiven (gehalveerd)
250 gram zachte geitenkaas (verkruimeld)
1 pak Koopmans pizzabodem Italiaans

  • 1 Bereid het deeg volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  • 3 Rol het deeg in 2 stukken uit op het bakpapier en verdeel de geitenkaas, druiven, vijgen, tijm, rode ui, walnoten en Parmezaanse kaas erover.
  • 4 Besprenkel met de rest van de olijfolie en bestrooi met een snufje zout en peper.
  • 5 Bak de pizza's in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

bereidingstip

Kies voor een klassieke Sauvignon Blanc van Jean Sablenay of een moderne Sauvignon Blanc van Que Mas uit Chili.

recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier