klein gerecht/snack
recepten Pizza bianca met druiven, vijgen, geitenkaas en walnoten

Pizza bianca met druiven, vijgen, geitenkaas en walnoten

ingrediënten


30 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
50 gram walnoten
2 kleine rode uien (in ringen)
2 theelepels tijm
4 verse vijgen (in plakjes)
100 gram druiven (gehalveerd)
250 gram zachte geitenkaas (verkruimeld)
1 pak Koopmans pizzabodem Italiaans

  • 1 Bereid het deeg volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  • 2 Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  • 3 Rol het deeg in 2 stukken uit op het bakpapier en verdeel de geitenkaas, druiven, vijgen, tijm, rode ui, walnoten en Parmezaanse kaas erover.
  • 4 Besprenkel met de rest van de olijfolie en bestrooi met een snufje zout en peper.
  • 5 Bak de pizza's in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

bereidingstip

Kies voor een klassieke Sauvignon Blanc van Jean Sablenay of een moderne Sauvignon Blanc van Que Mas uit Chili.

recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier