gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pizza met gorgonzola, rode ui en pancetta

Pizza met gorgonzola, rode ui en pancetta

ingrediënten


bestellen
20 min
eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse oregano

dit product is niet beschikbaar

1 pak mix voor pizzabodem

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.05
50 gram belegen kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.09
2 olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 8.98
bloem

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
4 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 8.98
750 gram tomaten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
4 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 8.98
3 rode uien

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
100 gram pancetta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.99
100 gram bacon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
125 gram gorgonzola

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.49

benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de pizzamix met de kaas, 2 eetlepels olijfolie en 250 ml water. Kneed met de mixer tot een samenhangend deeg.
  • 2 Fruit, voor de tomatensaus, de knoflook in de olijfolie. Voeg de tomaten en oregano of Italiaanse kruiden toe en smoor met het deksel op de pan tot een dikke saus. Pureer de saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Fruit intussen de uienringen in 2 eetlepels olijfolie.
  • 4 Kneed het deeg op een met bloem bestoven werkblad soepel en rol uit tot een ronde lap en snijd er minipizza’s uit. Leg de pizzabodems op de bakplaat en bestrijk met pizzasaus.
  • 5 Verdeel de pancetta, uienringen en gorgonzola erover. Besprenkel met de rest van de olijfolie en bak de pizza’s in circa 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 950 kcal
vet 54 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 87 gram
eiwit 26 gram