4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bol buffelmozzarella

dit product is niet beschikbaar

2 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

20 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

800 milliliter halfvolle melk

dit product is niet beschikbaar

400 gram pannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakpapier

  • 1 Klop de pannenkoekenmix met de melk,het ei, de oregano en de parmezaan tot een glad beslag.
  • 2 Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
  • 3 Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
  • 4 Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier.
  • 5 Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 27 gram